Sport fysiotherapie Tilburg

Sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen die een blessure hebben opgelopen tijdens sporten of andere bezigheden en zo snel mogelijk hun sportbeoefening weer willen hervatten.

Sport Fysiotherapie in Tilburg

Sportfysiotherapie heeft als doel het herstellen van functies, het verbeteren van (sport) prestaties en natuurlijk het voorkomen van sportgerelateerde klachten. Komt u bij ons in behandeling dan wordt aan de hand van de diagnose een persoonlijk behandeltraject opgesteld om de oorzaak gericht aan te pakken. Vervolgens zult u gedurende uw herstelperiode intensief worden begeleid door één van onze sportfysiotherapeuten.

Voorkomen is beter dan genezen

Bent u weer volledig in staat van uw sport te genieten zonder lichamelijke klachten, dan helpt Fysiotherapie Profit ook mee aan een preventieplan om eventuele nieuwe blessures te voorkomen. Wij geven advies in onder andere looptechnieken, mate van rust en activiteit, ademhaling en materiaal. Het advies zal gericht zijn op uw specifieke sport of behoeften. Dit betekent op een veilige manier genieten van uw sport door fysiotherapie Profit.