Fysiotherapie Tilburg

Profit is de plek waar u moet zijn wanneer u een fysiotherapeut in Tilburg zoekt. Het is een moderne praktijk met allerlei faciliteiten. We kunnen u behandelen voor veel verschillende lichaamsklachten ten gevolge van bijvoorbeeld werkongevallen, sportblessures, ziekte, een ongeluk of na een operatie. Ook wanneer u moeite hebt met bewegen of ademhalen, al dan niet ten gevolge van veroudering, kunt u bij ons terecht. Tilburgers en omwonenden zonder echte klachten, maar die graag preventief sporten, kunnen wij professioneel begeleiden. We maken een fitness schema op maat. We houden rekening met wat je kunt en wat je wensen zijn.

COPD, looptraining, fitness en meer

Onze fysiotherapeuten hebben elk zo hun specialisme. Bij Profit hebben we verschillende behandelvormen onder 1 dak. Elke klacht kan zo op de meest efficiënte manier behandeld worden. Zo zijn wij specialist in het behandelen van mensen met COPD en bieden wij looptraining voor mensen met Claudicatio Intermittens (ook wel etalagebenen). Daarnaast kunnen we de Mulligan techniek toepassen en met MTC taping en dry needling de behandeling ondersteunen. Hebt u geen directe klachten, maar voorkomt u liever dan te genezen? Ook dan kunnen wij u helpen met preventieve zorg en/of kunt u bij ons gewoon begeleid komen fitnessen.

Profit fysiotherapie Tilburg

Bel 013 543 43 54 of mail info@fysiotherapie-profit.nl om een afspraak te maken voor een eerste diagnostisch onderzoek, waarbij wij uw klachten onderzoeken en een behandelplan met heldere behandeldoelen uitwerken. Hebt u zelf al een goed beeld van wat uw fysiotherapeut moet doen? Aarzel dan niet om ons op de hoogte te stellen via ons handige contactformulier. Samen met u vinden wij de geschikte therapie, op u afgestemd.