Fysiotherapie Goirle

Bent u opzoek naar fysiotherapie Goirle, dan kunt u ook terecht bij Profit in Tilburg. Hebt u last van spierpijn door een sportblessure? Kampt u met de gevolgen van een ziekte of arbeidsongeval? Of heeft het herstel van uw operatie professionele begeleiding nodig? In al die gevallen kunnen wij u begeleiden op weg naar herstel. 

Diagnose

Bij Profit staan wij voor professionele en persoonlijke begeleiding op maat van uw lichaam en wensen. Tijdens uw eerste consultatie wordt een diagnose gesteld, op basis waarvan we de behandeldoelen kunnen bepalen. Dankzij een helder behandelschema weet u altijd waar u aan toe bent en gaan we nu stapsgewijs op onze doelen af. We gaan daarbij zo snel als het kan, maar ook zo traag als uw lichaam het wil.

Therapie

Profit kan u professioneel begeleiden tijdens verschillende therapieën. Tot onze expertises behoren longtraining (COPD), looptraining, Mulligan mobilisatietechnieken,  MTC taping en triggerpoint behandeling/dry needling. Daarnaast zijn we ook specialisten in algemene (medische) fitness. U kunt dus ook bij ons langskomen als nog geen klachten heeft en u wil preventief aan de slag. U kunt bij ons onder professionele begeleiding fitnessen.

Fysiotherapie Goirle? Neem contact met ons op in Tilburg.
Heeft u interesse in een van onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het online formulier, 013 543 43 54 of info@fysiotherapie-profit.nl.