Fitness in Tilburg

Sporten en bewegen is voor iedereen belangrijk. Het kan lastig zijn om zelf te trainen. Misschien weet u niet zo goed hoe u het beste naar uw doel toe kunt werken of u raakt uw motivatie na enkele weken kwijt. Bij het therapeutisch centrum ProFit helpen wij u graag om uw persoonlijke doelen te bereiken door middel van fitness in Tilburg. U traint bij ons onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut of personal trainer. Wij stemmen de training volledig af op uw doelen en wensen. Tevens houden we rekening met eventuele beperkingen, zoals blessures en pijn. Zo zorgen we ervoor dat u op een rustige maar effectieve manier uw doelen zal behalen.


Wat zijn de redenen om voor fitness in Tilburg te kiezen?

U kunt om diverse redenen besluiten om voor de fitness in Tilburg te kiezen bij ProFit. Het kan zijn dat u aan uw conditie wilt werken. Als u een minder goede conditie heeft, dan helpen we u om langzaam de conditie op te bouwen. Ook kunt u bij ons terecht als u meer spiermassa op wilt bouwen. Onze personal trainers weten precies welke oefeningen het meest effectief zijn. Heeft u last van een blessure of wilt u weer gaan bewegen na een ongeluk? Dan helpen we u om weer voorzichtig te gaan bewegen. Het is altijd verstandig om bij zulke situaties onder begeleiding van een professional te trainen. U wilt tenslotte niet dat uw spieren overbelast raken en dat de klachten verergeren. Door het trainen rustig op te bouwen zult u naar uw doelen toewerken, maar de kans op meer klachten is erg klein. Vrijwel iedereen kan kiezen voor de fitness in Tilburg. Wij helpen mensen van alle leeftijden en mensen met diverse klachten en/of doelen. Iedereen zal tenslotte goed in zijn of haar vel moeten zitten en bewegen is daarbij een onmisbaar onderdeel. Meld u zich dus gerust aan voor de fitness in Tilburg.


De stappen tijdens de fitness in Tilburg

Om de fitness in Tilburg zo optimaal mogelijk te maken, stemmen we de training op u af. We voeren eerst een intakegesprek zodat we uw doelen en wensen kunnen bespreken. Geeft u het gerust aan als u pijnklachten of een blessure heeft, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Daarna gaan we uw lengte meten en u wegen. Ook voeren we een conditietest uit en we meten uw bloeddruk en vetpercentage. Zo krijgen we een goed beeld van uw conditie. Tevens kunnen we na enkele weken checken of u dichter bij uw doel komt. Op basis van uw doelen en uw huidige conditie stellen we een op maat gemaakt trainingsschema op. In de komende weken gaat u onder begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer het schema doorlopen. Tijdens de fitness in Tilburg traint u in een kleine groep van maximaal 10 personen. De sfeer is daardoor ontspannen en aangenaam. De personal trainer of fysiotherapeut heeft voldoende tijd om u te begeleiden. Om de paar weken kijken we naar uw vooruitgang. Dit zal u stimuleren om de training voort te zetten.


Hoe kunt u zich aanmelden voor de fitness in Tilburg?

Wilt u ook deelnemen aan de fitness in Tilburg? U kunt dan contact met ons opnemen om u aan te melden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 013 - 543 43 54. U kunt tevens het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@fysiotherapie-profit.nl. Wij vertellen u graag meer over de fitness in Tilburg en wij kunnen u direct aanmelden. Wilt u weten of de fitness iets voor u is? Dan kunt u een gratis en vrijblijvende proefles aanvragen. Mocht dat bevallen, dan kunt u zich daarna alsnog aanmelden.

MTC TAPING (-)

WIJ ZIJN

fysiotherapie profit.

Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie en medische fitness. Wij adviseren, begeleiden en behandelen mensen met allerlei verschillende lichamelijke klachten of beperkingen. Lees meer

COPD

COPD

(Longtraining)

COPD is een afkorting van de Engelse term 'Chronic...

LEES MEER
Looptraining

LOOPTRAINING

(Claudicatio intermittens)

Looptraining voor mensen met Claudicatio Intermittens...

LEES MEER
Fitness

FITNESS

(Kracht & conditie)

Iedereen kan bij ons sporten! Onze fitnesslessen worden...

LEES MEER
Mulligan

MULLIGAN

(Mobilisatietechniek)

Het concept ontstond in de jaren 90 en werd ontwikkeld door...

LEES MEER
MTC Taping

MTC TAPING

(Kinesiotape)

De basis van het Medical Taping Concept (MTC) werd in de jaren...

LEES MEER
Dry Needling

DRY NEEDLING

(Triggerpoint behandeling)

Dry needling is een behandeltechniek die toegepast wordt door...

LEES MEER

Wordt fysiotherapie voor u vergoed?

Klik op de onderstaande buttons voor meer informatie over de vergoedingen.

vergoedingen zorgverzekeraars tarieven indien niet verzekerd fitness tarieven

voor vragen en opmerkingen

contact.

Wilt u contact opnemen met ProFit? Bel ons gerust of vul onderstaand formulier in.

Voorletters *
Achternaam *
Adres
Geboortedatum
Telefoonnummer *
BSN-Nummer
E-mailadres *

Vraag *
Anti Spam *

* Invullen verplichtAdresgegevens

Pater van den Elsenplein 88-89

5022 EH Tilburg

013 - 543 43 54

info@fysiotherapie-profit.nl

Openingstijden

Maandag
8.00 - 20.30 uur
Dinsdag
8.00 - 18.00 uur
Woensdag
8.00 - 19.30 uur
Donderdag
8.00 - 20.00 uur
Vrijdag
8.00 - 18.00 uur