Fitness Tilburg Zuid

Bij Profit kan iedereen sporten, zeker de mensen uit Tilburg zuid en mensen en omgeving die opzoek zijn naar fitness Tilburg Zuid. In onze regio staan we bekend om onze professionele faciliteiten en paramedische begeleiders. Onze fitnesslessen zijn namelijk in handen van opgeleide fysiotherapeuten, die als geen ander weten wat lichaam en spieren kunnen. Werken aan uw kracht en conditie verliep nooit vlotter of meer verantwoord.

Preventieve zorg

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat preventieve zorg almaar belangrijker wordt voor onze klanten. Voorkomen is inderdaad beter dan genezen en bij Profit voegen we de daad graag bij het woord. Daarom kunt u ook zonder directe klachten bij ons aankloppen om te sporten: in een gemoedelijke sfeer en met behulp van de beste middelen. Uw persoonlijke begeleider is een professional, die ervoor zorgt dat u uw lichaam niet overbelast. Er wordt getraind in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Dat is lekker rustig en ook gezellig omdat je op moeilijkere momenten elkaar kan stimuleren en motiveren.

Intake en trainingsschema

Profit laat niets aan het toeval over. Voor we uw fitnessprogramma maken peilen we uw wensen en zorgen en nemen we starttest af waarbij we uw huidige conditie meten, rekening houdend met uw lengte, gewicht, bloeddruk en vetpercentage. Op basis hiervan zal uw personal trainer/fysiotherapeut een trainingsschema opstellen, de sleutel tot succes.

Doe aan fitness Tilburg Zuid!

Niet alleen is Profit aangesloten bij de Meedoenregeling, we geven ook een gratis proefles om u vrijblijvend de sfeer te laten ervaren. Hebt u nog vragen? Bel gerust 013 543 43 54 of mail info@fysiotherapie-profit.nl.