Fitness Tilburg

Op zoek naar een goed uitgeruste fitness Tilburg met persoonlijke begeleiding? Bij Profit kan iedereen sporten. Zelfs wanneer u niet direct lijdt aan lichaams- of spierklachten kunt u bij ons namelijk terecht om in een professioneel kader aan uw kracht en conditie te werken. Laat u door onze specialisten informeren en begeleiden voor het beste resultaat op het gebied van uw conditie en bewegingspatroon.

Intake

Profit werkt aan uw kracht en conditie doormiddel van begeleidde fitnesslessen. Uw instructeur is niet zomaar een fitnesscoach, maar een opgeleide fysiotherapeut die perfect de ins en outs van het lichaam en de spieren kent. Starten doen we met een intakegesprek waarbij we op zoek gaan naar wat u wenst te bereiken. Een aantal starttests peilen vervolgens uw conditie, zodat we het programma minutieus kunnen afstemmen op uw lichaam. Ook lengte, gewicht, bloeddruk en vetpercentage worden daarbij in kaart gebracht.

Trainingsschema

De resultaten van uw intake leiden tot een persoonlijk trainingsschema, waarmee we stap voor stap uw doelen gaan bereiken. De oefeningen worden volledig op uw kunnen afgestemd om zo beetje bij beetje uw grenzen in de juiste richtingen te verleggen. Onder het toeziend oog van uw persoonlijke begeleider trainen we samen in een kleine groep van maximaal 8 personen. De aanpak is rustig, de sfeer ontspannen en het kader op-en-top professioneel.

Do the fitness Tilburg!

Informeer gerust naar onze mogelijkheden via 013 543 43 54 of info@fysiotherapie-profit.nl. Profit is aangesloten bij de Meedoenregeling en voorziet bovendien een gratis proefles voor de twijfelaars. Doen!